sdogs.nl

In memoriam

” Mijn naam is Marjolein ter Mors en ik heb de progressieve spierziekte Limb Girdle Muscular Dystrophy. Ik heb zelf een hulphond genaamd Tico van de school Gaus assistentiehonden. Mijn hulphond had er erg veel last van dat hij zomaar werd geaaid of werd aangesproken door omstanders. Ik had zelf al meerdere dingen geprobeerd met labels en buttons maar die vielen gewoon niet genoeg op. Ik was al langer bezig met maken van nuttige accessoires voor mijn hond en kwam op het idee om zelf een duidelijk signaleringshesje/dekje te maken aangezien deze niet op de markt verkrijgbaar waren. Tenminste niet een die heel duidelijk was in mijn ogen. Met de opleiding modemaat specialist als achtergrond heb ik de vaardigheden en ook de benodigde middelen in huis om dit te realiseren.”


Een kort maar duidelijk, goede omschrijving, waarin gelijk duidelijk werd wat het doel, de intentie en het gedachtegoed moest zijn, en wat je als klant kon verwachten.

Helaas is Marjolein ter Mors op 17 mei 2021 overleden aan de gevolgen van haar spierziekte, veel te jong en vol ambitie en ideeën om de medemens met een hulphond te helpen. ze had al aangeven naar opvolging te willen zoeken omdat het haar allemaal door haar ziek zijn te zwaar werd. Helaas was het haar niet meer gegeven om dit zelf te realiseren.

Marjolein ter Mors
22 maart 1988 - ✝17 mei 2021