sdogs.nl

Een hesje voor je Assistentiehond of Hulphond

hesje

Een hesje voor je assistentiehond of hulphond is een verlengstuk van het tuigje dat jij gebruikt.
het Hesje wordt bevestigd doormiddel van klittenband.

Bijvoorbeeld bij eenJulius K9 tuigje haal je het label eraf en plaats je naadloos de bevestiging van het hesje.
De bevestiging van het hesje is standaard gemaakt van dubbelzijdig klittenband waardoor het voor jou mogelijk is om de labels weer terug te plaatsen of nieuwe labels met bijvoorbeeld het logo van jou hondenschool of extra informatie zoals medische informatie.
Deze labels maken wij natuurlijk ook voor je zodat alles gelijk blijft, deze labels zien wij als extra optie en rekenen wij set ( één paar) extra kosten.

De hesjes maken wij met de hand op maat, dit omdat niet één hond het zelfde is, en er vele soorten tuigjes in omloop zijn.
In principe maken wij hesjes voor elk gewenst tuigje, is het tuigje nieuw op de markt of nieuw voor ons, geen probleem, wij passen het ontwerp zo aan dat het altijd goed zit voor jou en de hond.

Soms kan het wel zo zijn dat het dan iets langer duurt omdat we de tijd nodig hebben om ook de bevestiging passend te maken.

LET OP!  De grootte van het hesje is tuigmaat afhankelijk.

Uit ervaring blijkt hoe minder tekst hoe beter het opvalt voor omstanders. Teveel tekst word niet meer gelezen omdat het te druk is voor de ogen daarom hanteren wij een limiet van  4 regels. Wij hanteren standaard 3 regels, de 4de regel is optioneel en daarvoor rekenen wij € 5 extra. De meeste hesjes zijn opgebouwd qua tekst: Assistentiehond (of andere term), de symbolen; niet aaien (hand), niet tegen praten (een persoon die tegen een hond praat) en niet aankijken (oog) en daaronder kunnen nog 2 regels met tekst (geen hele lange zinnen)

Voorbeeld van teksten zijn:

 

  • ‘Assistentiehond / 3 symbolen / Hond met rust laten / Niet scheiden van eigenaar
  • ‘Autisme Hulphond / geen symbolen / Hond niet aaien of toespreken / Afstand houden
  • ‘Hulphond / 1 symbool (hand voor niet aaien) / Niet afleiden’
  • ‘Geleidehond / geen symbolen / Deze hond niet aaien / Niet tegen praten’

Als wij het hesje af hebben sturen we je eerst wat foto’s per email zodat je kunt zien wat je krijgt voordat wij het hesje versturen.

Dit doen we omdat het zou kunnen dat wij iets vergeten zijn of dat het toch niet is wat je ervan verwacht had, in dit geval gaan we samen met jouw kijken of er een oplossing mogelijk is zodat je niet het hesje per post binnen krijgt, en niet goed blijkt te zijn, want dan moet je het weer terugsturen en kun je er nog steeds geen gebruik van maken.
Onze doelstelling is dat als wij het versturen jij het kan gebruiken.

 

Verdere opties zijn ook mogelijk maar dan maken we voor jou een hesje deluxe.

Een hesje deluxe heeft dezelfde vorm als het standaard hesje maar dan aan de binnenkant afgewerkt met een donkere kantoenen stof en een refelcterendeband om het hesje heen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van opdrukken.

Wil een hesje simpel of deluxe bestellen stuur ons dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@sdogs.nl

Hesje
20190106 155632 scaled
20190106 155814 scaled
20190106 155948 scaled
20190106 155711 scaled