sdogs.nl

Hesje Deluxe

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Een hesje Deluxe voor je assistentiehond, hulphond of therapiehond is een verlengstuk van het tuigje dat jij gebruikt.
het Hesje wordt bevestigd doormiddel van klittenband.

Bijvoorbeeld bij eenJulius K9 tuigje haal je het label eraf en plaats je naadloos de bevestiging van het hesje Deluxe.
De bevestiging van het hesje Deluxe is standaard gemaakt van dubbelzijdig klittenband waardoor het voor jou mogelijk is om de labels weer terug te plaatsen of nieuwe labels met bijvoorbeeld het logo van jou hondenschool of extra informatie zoals medische informatie.
Deze labels maken wij natuurlijk ook voor je zodat alles gelijk blijft, deze labels zien wij als extra optie en rekenen wij set ( één paar) extra kosten.

De hesjes maken wij met de hand op maat, dit omdat niet één hond het zelfde is, en er vele soorten tuigjes in omloop zijn.
In principe maken wij hesjes voor elk gewenst tuigje, is het tuigje nieuw op de markt of nieuw voor ons, geen probleem, wij passen het ontwerp zo aan dat het altijd goed zit voor jou en de hond.

Soms kan het wel zo zijn dat het dan iets langer duurt omdat we de tijd nodig hebben om ook de bevestiging passend te maken.

LET OP!  De grootte van het hesje is tuigmaat afhankelijk.

Uit ervaring blijkt hoe minder tekst hoe beter het opvalt voor omstanders. Teveel tekst word niet meer gelezen omdat het te druk is voor de ogen daarom hanteren wij een limiet van  4 regels. De meeste hesjes zijn opgebouwd qua tekst: Assistentiehond (of andere term), de symbolen; niet aaien (hand), niet tegen praten (een persoon die tegen een hond praat) en niet aankijken (oog) en daaronder kunnen nog 2 regels met tekst (geen hele lange zinnen)

Voorbeeld van teksten zijn:

  • ‘Assistentiehond / 3 symbolen / Hond met rust laten / Niet scheiden van eigenaar’
  • ‘Autisme Hulphond / geen symbolen / Hond niet aaien of toespreken / Afstand houden’
  • ‘Hulphond / 1 symbool (hand voor niet aaien) / Niet afleiden’
  • ‘Geleidehond / geen symbolen / Deze hond niet aaien / Niet tegen praten’

Wij streven er naar om elk hesje binnen tien werkdagen klaar te hebben voor verzending.
als wij het hesje af hebben sturen we je eerst wat foto’s per email zodat je kunt zien wat je krijgt voordat wij het hesje versturen.
Dit doen we omdat het zou kunnen dat wij iets vergeten zijn of dat het toch niet is wat je ervan verwacht had, in dit geval gaan we samen met jouw kijken of er een oplossing mogelijk is zodat je niet het hesje per post binnen krijgt, en niet goed blijkt te zijn, want dan moet je het weer terugsturen en kun je er nog steeds geen gebruik van maken.

Onze doelstelling is dat als wij het versturen jij het kan gebruiken.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder